Reprezentantele României în grupele FIBA Europe Cup, CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa, au disputat, miercuri, în deplasare, partidele din etapa a II-a a grupelor. Doar vicecampioana CSM Oradea a fost victorioasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Vicecampioana CSM Oradea s-a impus, în deplasare, cu finlandezii de la BC Parnu Sadam, scor 84-72 (39-36).

În primul meci din grupa E, CSM Oradea a învins PGE Spojnia Stargard, cu 77-75 şi va juca următorul meci acasă, cu FC Argeş, în 23 octombrie.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

La rândul său, FC Argeş a pierdut disputa de miercuri, tot în deplasare şi în aceeaşi grupă, cu formaţia poloneză PGE Spojnia Stargard, scor 62-65 (25-32). Este primul eşec pentru FC Argeş, care a debutat cu victorie în grupă, 67-65 cu BC Parnu Sadam.

Tot miercuri, CSM Constanţa a pierdut al doilea meci din grupa C, pe terenul celor de la Fribourg Olympic, scor 76-103 (48-52).

La debut, CSM a pierdut acasă cu Giants Antwerp, scor 88-70. În următoarea etapă, CSM Constanţa va juca iar în deplasare, cu Cholet Basket, în 23 octombrie.

CSM Constanţa, care joacă în premieră în cupele europene, a debutat în competiţie în preliminarii, fază în care a eliminat BC Dnipro (69-71, 84-71).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.