Reprezentantele României în grupele FIBA Europe Cup, CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa, au debutat, miercuri, în competiţie. Doar două au obţinut victorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Vicecampioana CSM Oradea s-a impus, pe teren propriu, în faţa formaţiei PGE Spojnia Stargard, scor 77-75 (36-44). În aceeaşi etapă, FC Argeş - BC Parnu Sadam, scor 67-65 (40-34).

Următoarea rundă programează pentru cele două formaţii româneşti partide în deplasare, în 16 octombrie: CSM Oradea cu BC Parnu Sadam, iar FC Argeş cu PGE Spojnia Stargard.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Tot miercuri, pe teren propriu, CSM Constanţa a fost învinsă în grupa B de Giants Antwerp, scor 88-70 (48-31). În cealaltă partidă a etapei, Cholet Basket – Fribourg Olympic 90-75. În următoarea etapă, CSM Constanţa va juca tot în 16 octombrie, în deplasare, cu Fribourg Olympic.

CSM Constanţa, care joacă în premieră în cupele europene, a debutat în competiţie în preliminarii, fază în care a eliminat BC Dnipro (69-71, 84-71).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.