Americanul Brandon Brown este noul jucător al vicecampioanei CSM Oradea. El revine în Liga Naţională, după contractul la U BT Cluj, cu care a devenit campion în 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Brown a semnat un contract valabil în sezonul 2024-2025 şi va evolua cu CSM Oradea şi în preliminariile Ligii Campionilor.

Înalt de 1.86 metri şi în vârstă de 35 ani, Brown a mai jucat în carieră la echipe din Australia, Brazilia, Cipru, Polonia, Bulgaria, Rusia, Franţa, Grecia, Israel, Spania şi Turcia.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În sezonul 2021-2022 a evoluat pentru U BT Cluj, cu care a câştigat titlul şi a ajuns până în sferturile Ligii Campionilor.

Brandon Brown a început sezonul trecut la Palencia, în Spania, iar apoi a trecut la Turk Telekom Ankara.

Cu CSM Oradea, Brown va evolua şi în turneul 3 preliminar al Ligii Campionilor, primul meci cu Caledonia Gladiators (Marea Britanie), în 17 septembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.