Atletico Madrid nu va vinde bilete deţinătorilor de abonamente pentru următoarele cinci meciuri din deplasare, ca urmare a sancţiunilor primite de la UEFA şi Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF), a anunţat gruparea din LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Săptămâna trecută, Atletico a primit o amendă de 30.000 de euro, însoţită de o interdicţie cu suspendare de a vinde bilete fanilor săi din deplasare pentru un meci din competiţia UEFA, după ce fanii au avut un comportament "rasist discriminatoriu" la meciul pierdut de echipa lor cu 0-4 în faţa portughezilor de la Benfica, în Liga Campionilor.

De asemenea, în această lună RFEF a decis ca Atletico să joace următoarele trei meciuri de pe teren propriu cu stadionul parţial închis, după ce meciul cu rivala Real Madrid a fost întrerupt din cauza unor obiecte aruncate pe teren.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

"Prejudiciul cauzat imaginii lui Atletico şi a fanilor săi, a căror mare majoritate s-a comportat exemplar, este greu de reparat", a precizat Atletico Madrid, miercuri, într-un comunicat.

„Gravitatea problemei şi responsabilitatea de a avea grijă de imaginea clubului nostru a forţat clubul să ia această măsură în timp ce toţi cei implicaţi în astfel de incidente sunt identificaţi”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.