Filmat de un fan într-un club de noapte la sfârşitul săptămânii trecute, Victor Osimhen şi-a pierdut cumpătul şi i-a smuls acestuia telefonul din mână. Atacantul nigerian nu a jucat în primul meci al sezonului pentru Napoli şi vrea să plece de la echipa italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Sâmbătă, Victor Osimhen nu a fost în lotul lui Antonio Conte pentru primul meci al sezonului, în primul tur al Cupei Italiei. Napoli s-a calificat după 4-3 la lovituri de departajare cu Modena.

În aceeaşi seară, tânărul de 25 de ani a fost într-un club de noapte. Văzând că este filmat de un fan, nigerianul s-a îndreptat spre acesta şi i-a smuls telefonul din mână.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Aflat sub contract până în iunie 2026, Victor Osimhen a cerut să plece de la Napoli. În ultimele săptămâni, RMC Sport a raportat că s-a ajuns la un acord contractual între jucător şi PSG, dar preşedintele Aurelio De Laurentiis vrea mai mult de 100 de milioane de euro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.