Clubul CFR Cluj a anunţat joi, pe siteul oficial, că l-a transferat pe atacantul moldovean Virgiliu Postolachi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Virgiliu Postolachi (24 de ani) a semnat cu echipa antrenată de Dan Petrescu, după ce a evoluat sezonul trecut la echipa din Ligue 2 franceză Grenoble. „Cluburile CFR 1907 Cluj şi Grenoble au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Virgiliu Postolachi. Crescut în Franţa la celebra academie a celor de la PSG, tânărul atacant vine în Gruia după un sezon petrecut la Grenoble, formaţie pentru care a bifat 33 de partide, 4 goluri şi 2 pase decisive.

Vârful de 24 de ani a mai evoluat în Belgia, la Mouscron, în Danemarca la Vendsyssel, la echipele secunde ale celor de la PSG şi Lille, dar şi în România, la UTA Arad, echipă pentru care a marcat de 14 ori în 46 de partide.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Un obişnuit al naţionalei Moldovei, noul nostru atacant a bifat 21 de selecţii pentru prima reprezentativă a ţării sale în doar trei ani.

Îi urăm bun venit în Gruia şi cât mai multe reuşite în tricoul echipei noastre!” scrie în comunicatul publicat pe pagina de FB a clubului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.