Refuzată de Léon Marchand pe coridoarele Club France în timpul Jocurilor Olimpice, micuţa Apolline a primit în sfârşit un cadou din partea înotătorului, care a dorit să se revanşeze, relatează RMC Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În timpul Jocurilor Olimpice de la Paris, pe reţelele de socializare a devenit virală o secvenţă în care înotătorul o refuza pe Apolline pe coridoarele Club France. Trei săptămâni mai târziu, fetiţa a primit un cadou din partea cvadruplului medaliat cu aur la Paris.

Apolline s-a ales cu o cască de înot cu numele lui Léon Marchand, precum şi cu o carte despre înot, cu o dedicaţie: " Pentru Apolline, din partea lui Léon M.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

La 6 august, Léon Marchand a avut un apel video FaceTime cu Apolline. „Mi-a arătat medalia sa şi mi-a spus că îi pare rău”, a declarat Apolline pentru TF1, care l-a iertat pe Léon Marchand, spunând că a fost «impresionată» după cele câteva minute în care a vorbit cu el.

Fană a lui Léon Marchand, Apolline înoată de cinci ani şi visează să participe la Jocurile Olimpice, la fel ca idolul ei. Între timp, ea va putea acum să exerseze purtând noua ei cască de înot.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.