Andres Iniesta a postat marţi dimineaţă un videoclip pe contul său de Instagram, în care arată că va face un anunţ în 8 octombrie. 8, ca şi numărul său norocos. La vârsta de 40 de ani, legendarul jucător spaniol ar urma să-şi anunţe retragerea din activitate, scrie lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În sezonul trecut, fostul simbol al Barça (9 titluri de campion al Spaniei, 4 Ligi ale Campionilor) a venit în Emiratele Arabe Unite la Emirates Club, dar, în ciuda faptului că a marcat 5 goluri şi a oferit o pasă de gol în 23 de meciuri, nu a reuşit să împiedice retrogradarea echipei sale. O premieră în cariera sa.

 

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Mijlocaşul a scris unele dintre cele mai frumoase pagini din istoria echipei naţionale spaniole, câştigând o Cupă Mondială (2010) şi Campionatul European de două ori (2008, 2012).
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.