COSR a anunţat, miercuri, că gimnasta Ana Maria Bărbosu va intra în posesia medaliei de bronz de la Jocurile Olimpice în cadrul unei ceremonii care va avea loc, vineri după-amiază, la Casa Olimpică din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimentul va avea loc de la ora 15.30, nu dimineaţa, de la 09.30, cum se anunţase iniţial.

Medalia îi va fi înmânată sportivei de Octavian Morariu, membru al Comitetului Internaţional Olimpic pentru România, şi de Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, în cadrul evenimentului care va avea loc pe esplanada Casei Olimpice din Bucureşti.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.