Gimnasta Ana Maria Bărbosu, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Paris, a primit, joi, titlul de Ambasador al municipiului Focşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Bărbosu a fost omagiată în cardul unei seri olimpice la Focşani, eveniment la care alături de ea a fost şi Alin Moldoveanu, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012.

“Sper că s-a făcut dreptate şi va rămâne aşa. Cred că un rol important l-a jucat marea noastră gimnastă Nadia Comăneci”, a spus pe scenă primarul Cristi Valentin Misăilă, făcând referire la decizia TAS cu privire la finala la sol.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

“Am iniţiat anul acesta o distincţie aparte din partea Consiliului Local şi al primăriei municipiului Focşani, titlul de Ambasador al municipiului Focşani. Şi astăzi, daţi-mi voie să ofer acest titlu gimnastei noastre, Ana Maria Bărbosu. Se acordă titlul de Ambasador al municipiului Focşani campioanei olimpice Ana Maria Bărbosu, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice e la Paris 2024”, a mai spus edilul.

Primarul va propune, la următoarea şedinţă a Consiliului Local Focşani, acordarea titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Focşani pentru Ana Maria Bărbosu. De asemenea, Cristi Valentin Misăilă va propune acordarea unui premiu financiar pentru Bărbosu şi pentru antrenorii săi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.