Fostul internaţional chilian Jorge Valdivia face obiectul unei a doua plângeri pentru viol, a anunţat miercuri Parchetul din Santiago în social media. Valdivia a fost arestat marţi într-un alt caz de viol, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„O nouă plângere, a unei noi victime «, a fost depusă împotriva fostului mijlocaş ofensiv, în vârstă de 41 de ani, de 79 de ori internaţional şi fost star al echipelor Palmeiras din Brazilia şi Colo-Colo din Chile, au precizat procurorii, adăugând că este vorba despre »o plângere de viol”.

Valdivia a fost arestat marţi şi plasat în arest preventiv în legătură cu o acuzaţie de viol care datează de duminică seara.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

O agresiune recentă

Potrivit textului primei plângeri, publicat de presa locală, presupusa victimă s-a trezit acasă fără să-şi amintească nimic din seara respectivă şi prezentând semne că ar fi fost agresată sexual. Într-o declaraţie, Valdivia a negat orice "agresiune sexuală « şi a susţinut că a avut o relaţie »consensuală ” cu reclamanta, cu care a luat masa într-un restaurant duminică seara.

Data celei de-a doua presupuse agresiuni nu a fost dezvăluită de procuratură, însă, potrivit presei chiliene, aceasta a avut loc la 18 octombrie.

Arestat marţi dimineaţă, fostul jucător devenit comentator radio a fost transferat pentru 90 de zile la o închisoare din Rancagua, la 80 km sud de capitala Santiago de Chile. El riscă până la 15 ani de închisoare în acest prim caz, dacă va fi găsit vinovat de viol.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.