Echipa naţională de fotbal a României se va reuni duminică, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, pentru a pregăti confruntările din Liga Naţiunilor împotriva Ciprului (12 octombrie) şi Lituaniei (15 octombrie), ambele în deplasare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Suporterii vor avea ocazia să asiste la antrenamentul de luni, programat începând cu ora 18:00. Cele 800 de bilete gratuite puse la dispoziţie marţi, pe site-ul bilete.frf.ro, s-au epuizat în 24 de ore, anunţă FRF.

Capacitatea tribunei de la Mogoşoaia nu permite accesul unui număr mai mare de suporteri. La şedinţa de pregătire a tricolorilor vor avea acces doar cei care au obţinut biletul online. Nu vor fi disponibile bilete la intrarea în baza sportivă.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Având în vedere că locurile de parcare sunt limitate, suporterii sunt rugaţi să se deplaseze la baza de pregătire cu mijloacele de transport în comun. Accesul fanilor în interiorul bazei va fi permis începând cu ora 17:15.

Cei care vor fi prezenţi vor avea posibilitatea să achiziţioneze echipamente oficiale şi alte produse dedicate echipei naţionale de la magazinul Romania Store, amplasat la intrarea în baza de pregătire, care va fi deschis până la ora 20:00. De asemenea, la începutul antrenamentului, va avea loc o sesiune de autografe, oferindu-le suporterilor şansa de a interacţiona cu jucătorii şi de a obţine semnătura jucătorului favorit pe noile produse achiziţionate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.