A zecea ediţie a cursei Race for the Cure, eveniment care face parte din cea mai mare cursă internaţională destinată promovării sănătăţii şi luptei împotriva cancerului de sân şi cel mai de succes eveniment de informare şi de strângere de fonduri pentru sănătatea femeii, are loc la Bucureşti, în 8 iunie. Taxa de înscriere este de 60 lei pentru adulţi şi 30 lei pentru, cursa fiind una care nu are caracter de competiţie. Evenimentul a fost anunţat printr-o conferinţă de presă la care a fost prezent şi ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila şi senatorul Nicoleta Pauliuc, care au subliniat importanţa evenimentului ca demers menit să contribuie la creşterea ratei de supravieţuire prin prevenţie şi depistare precoce a cancerului. Conferinţa a fost urmată de Pink Nic, un eveniment de awareness cu vedete şi influenceri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Pe 8 iunie, Fundaţia Renaşterea organizează cea de-a 10-a ediţie a cursei caritabile Race for the Cure România, un eveniment dedicat prevenţiei şi depistării precoce a cancerelor feminine. Cursa va avea loc în Bucureşti, având startul şi sosirea în Rondul Kiseleff, lângă Muzeul Ţăranului Român. Participarea la cursă nu este competitivă, taxa de înscriere fiind de 60 lei pentru adulţi şi 30 lei pentru copiii sub 18 ani. Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi folosite pentru investigaţii medicale gratuite pentru femeile vulnerabile şi pentru oferirea de peruci din păr natural pacientelor şi copiilor diagnosticaţi cu cancer”,  anunţă organizatorii. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”În mod tradiţional, la finalul lunii mai are loc conferinţa de presă care anunţă evenimentul. Au participat personalităţi precum Mihaela Geoană, preşedintele Fundaţiei Renaşterea, ambasadorul  Fundaţiei, vedeta Pro TV, Andreea Esca. Alături de acestea şi alţi invitaţi, Ministrul Sănătăţii, Prof. Dr. Alexandru Rafila şi Senatorul Nicoleta Pauliuc au subliniat importanţa evenimentului ca demers menit să contribuie la creşterea ratei de supravieţuire prin prevenţie şi depistare precoce a cancerului. Conferinţa a fost urmată de Pink Nic, un eveniment de awareness cu vedete şi influenceri precum Anamaria Brânză, Amalia Năstase, Mihaela Bîrzilă, Andreea Cigolea, Dana Deac, Alexia Eram, Irina Fodor, Laura Fronoiu, Ana Maria Geoană, Sabina Iosub, Adela Popescu, Eli Roman. Sunt doar cateva dintre personalităţile care s-au alaturat cauzei. Printre sponsorii deja tradiţionali ai cursei din România se numără Fundaţia Superbet, Banca Transilvania, Novartis, alături de sponsori şi susţinători anul acesta precum Catena, MSD, Profi, Cec Bank, Pfizer, Astrazeneca, Roche, Kpmg Legal,  Dorna, Hervis, Ana Hotels Eforie, Ana Hotels Poiana Brasov şi alţii”, anunţă orgaizatorii.
 
Evenimentul organizat săptămâna viitoare la Bucureşti face parte din cea mai mare cursă internaţională destinată promovării sănătăţii şi luptei împotriva cancerului de sân, considerată cel mai de succes eveniment de informare şi de strângere de fonduri pentru sănătatea femeii. 
La ediţia de anul trecut a cursei Race for the Cure România au participat peste 3100 de persoane, iar 120 au fost învingătoare în lupta cu cancerul. 
Înscrierile şi donaţiile se pot face pe site-urile www.raceforthecure.eu/ro şi www.fundatiarenasterea.ro, iar kitul de participare poate fi ridicat de la sediul Fundaţiei Renaşterea sau prin curier. 
În România, evenimentul este susţinut de ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, de senatorul Nicoleta Pauliuc, unul dintre politicienii foarte implicaţi în prevenirea cancerelor la femei, ea însăşi o învingătoare n lupta cu această maladie, dar şi de numeroase persoane publice, între care Mihaela Geoană, Andreea Esca, sportiva Ana Maria Brînză sau actriţa Adela Popescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.