Peste 1.900 de cereri au fost depuse de pensionari pentru cele 210 bilete pentru tratamente în staţiuni, acordate Casei Judeţene de Pensii Vaslui pentru perioada 10-26 iulie, fiind un număr record de solicitări. Cele mai multe cereri sunt pentru staţiunile de la Marea Neagră - Techirghiol, Eforie Nord şi Mangalia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Vaslui a înregistrat un număr record de cereri pentru biletele de tratament aferente lunii iulie. Nu mai puţin de 1.920 de pensionari vor să obţină unul din cele 210 bilete repartizate judeţului pentru perioada 10-26 iulie.

În aceste condiţii, repartizarea biletelor se face automat printr-un program informatic, în funcţie de punctajul pe care îl are fiecare solicitant, principalele criteriile de departajare fiind numărul de bilete de care a mai beneficiat în trecut pensionarul şi cuantumul pensiei.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Desigur, prioritate au persoanele cu dizabilităţi, pentru care biletul de tratament oricum este gratuit. În lunile de vară, majoritatea solicitărilor sunt pentru litoral, însă numărul de locuri este unul limitat. Cei cu afecţiuni care pot fi tratate în staţiunile de pe litoral ar putea merge şi în alte zone din ţară, cum ar fi Lacul Sărat sau Amara”, a declarat, luni, pentru News.ro directorul CJP Vaslui, Isabel Bogdan.

Judeţul Vaslui a primit, în medie, câte 5-10 bilete pentru fiecare staţiune. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.