Un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit, duminică, în timp ce se îndrepta spre secţia de votare. Incidentul s-a produs în judeţul Vâlcea, iar primele date arată că alegătorul era cunoscut cu afecţiuni cardiace. În urma evenimentului procesul electoral nu a fost afectat, transmit autorităţile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Evenimentul s-a produs duminică, în apropierea unei secţii de votare din localitatea Alunu, judeţul Vâlcea.  
„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că este vorba de un bărbat de 45 de ani, din localitatea Alunu, cunoscut cu afecţiuni cardiace, care intenţiona să voteze şi a acuzat o stare de rău în proximitatea secţiei de votare. Un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului pentru acordarea primului ajutor, constatând decesul bărbatului”; informează, Poliţia judeţeană Vâlcea.
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
În urma decesului bărbatului, procesul electoral nu a fost suspendat. Trupul neînsufleţit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea pentru realizarea necropsiei.
Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs decesul bărbatului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.