Un bărbat a murit, sâmbătă, înecat într-un bazin al unui ştrand din municipiul Râmnicu Vâlcea. La faţa locului au fost trimise echipaje medicale care au încercat resuscitarea victimei, însă fără rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 29 iunie a la un ştrand din municipiul Râmnicu Vâlcea.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, care au intervenit la faţa locului în urma unui apel la 112, au constatat că un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Olanu, a fost găsit fără viaţă într-o piscină cu apă sărată.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
„Medicii ajunşi la faţa locului au efectuat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Vâlcea.
În urma incidentului, poliţiştii au deschis un dosar penal în cadrul căruia fac cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs decesul bărbatului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.