Un incendiu de vegetaţie s-a manifestat în proximitatea autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 34, în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi. Din acest motiv, vizibilitatea a fost redusă, astfel că traficul rutier a fost oprit, fiind ulterior reluat. De asemenea, circulaţia feroviară a fost oprită, mai multe trenuri fiind afectate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat normal pe ambele sensuri ale autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, însă valorile de trafic se menţin ridicate pe sensul către Capitală, între loc. Medgidia şi Feteşti, dar şi între loc. Săruleşti ş Brăneşti”, a transmis Centrul Infotrafic. 

UPDATE - ”Atenţie, şoferi! Circulaţia este oprită de poliţie pe ambele căi pe Autostrada A2, km. 34+000, din cauza unui incendiu puternic de vegetaţie care produce mult fum. Traficul rutier de pe ambele căi este deviat la km. 22+500 (calea 1) şi km. 36 (calea 2) spre DN3. La faţa locului se află Poliţia, ambulanţa SMURD, pompierii şi lucrători de la drumuri naţionale”, a transmis CNAIR.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

UPDATE - ”De la ora 18:45 s-a solicitat scoaterea de sub tensiune şi a firelor de contact aferente liniilor de la 1 la 4 din staţia Fundulea, precum şi pe ambele sensuri (fir I şi II) Brăneşti - Fundulea. Echipele ISU acţionează în continuare pentru lichidarea incendiului”, a mai transmis CFR. 

UPDATE - Drezina pantograf a SRCF Bucureşti a parcurs, pentru verificare, intervalul CF Brăneşti - Fundulea. Pe firul întâi incendiul a fost stins, iar în zona căii ferate aferente firului al doilea mai sunt câteva focare, unde acţionează pompierii, a transmis Oana Brânzan, purtătoare de cuvânt a CFR S.A.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Totodată, din cauza vizibilităţii reduse, este întreruptă şi circulaţia feroviară pe magistrala 800 Bucureşti-Constanţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.