Pompierii au intervenit, joi după-amiază, pentru stingerea unui puternic incendiu de vegetaţie care se manifesta în judeţul Dolj, cu degajări mari de fum. Traficul rutier a fost oprit pe sensul Craiova către Caracal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

UPDATE - Potrivit IPJ Dolj, traficul a fost reluat, incendiul fiind lichidat de pompieri.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ISU Dolj intervine pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată care se manifestă pe o suprafaţă de teren de aproximativ 10 ha, cuprinsă între calea ferată şi DN 6 Craiova – Caracal.

Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum.

”Se intervine cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă”, a transmis ISU Dolj.

Poliţia este la faţa locului.

”Având în vedere incendiul de vegetaţie ce se manifestă între localităţile Coşoveni şi Leu, în proximitatea Drumului Naţional 6, traficul rutier pe sensul Craiova către Caracal a fost oprit. Poliţiştii rutieri se află la faţa locului pentru prevenirea accidentelor de circulaţie”, a transmis IPJ Dolj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.