Un bărbat din judeţul Mureş a fost reţinut sub acuzaţia de tentativă de omor, el fiind suspectat că, în timpul unui conflict, şi-a determinat partenera să se arunce de la etajul 6 la etajul 5 al unui bloc. Femeia a supravieţuit, iar bărbatul va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Ulterior, bărbatul a fost arestat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Bărbatul de 38 de ani a fost prezentat Tribunalului Mureş cu propunere legală, pe numele său fiind emis mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Mureş. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Incidentele violente au avut loc în seara zilei de duminică, 23 iunie, în jurul orei 23:30, într-un bloc din municipiul Târgu Mureş. Ancheta arată ca o femeie de 26 de ani s-a aruncat de la etajul 6 la etajul 5 al blocului, în condiţiile unui conflict pe care îl avea cu partenerul său în vârstă de 38 de ani.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Victima a supravieţuit, fiind preluată de ambulanţă şi dusă la spital.

„Bărbatul de 38 de ani a fost condus pentru audieri şi pentru continuarea cercetărilor, iar în cursul acestei zile, în baza probatoriului administrat, a fost reţinut de procurorul de caz pentru o perioadă de 24 de ore”, informează Poliţia Judeţului Mureş.

Suspectul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.