O învăţătoare din judeţul Prahova este cercetată de poliţişti pentru purtare abuzivă, după ce ar fi tras de păr un copil nemulţumit de nota la Matematică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE: Incidentul a avut loc în Şcoala Gimnazială din satul Măneciu Ungureni, iar copilul a cărui mamă a reclamat la Poliţie este băiat şi este elev în clasa a treia.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că invitată la Poliţie, învăţătoarea a recunoscut că l-a tras pe băiat de păr explicând că acesta a avut o ”atitudine sfidătoare la adresa sa”, nemulţumit de faptul că a dat un test la matematică şi nu era pregătit.
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
 
De partea cealaltă, mama copilului susţine că fiul său nu a greşit cu nimic, ci doar a îndoit foaia de hâtrie folosită pentru susţinerea testului.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Drajna au fost sesizaţi, la data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 13.30 de către o femeie, din comuna Măneciu, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat fizic de către învăţătoarea sa, în timpul orelor de curs. Din verificările efectuate, a rezultat faptul că învăţătoarea, de 65 de ani, la data de 16 septembrie, l-ar fi tras de păr pe copil din cauza atitudinii pe care a avut-o cu privire la evaluarea la matematică”, a transmis, luni, IPJ Prahova.

Sursa citată a rpecizat că cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.