Circulaţia feroviară a fost oprită temporar, marţi seară, între staţiile Vânători - Albeşti Târnava din judeţul Mureş, din cauza unei avarii la linia de contact, produsă de un utilaj. Patru trenuri au staţionat în gările adiacente. Traficul feroviar a fost reluat în jurul orei 19.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit CFR SA, începând cu ora 19:30, traficul feroviar a fost reluat în condiţii de siguranţă pe distanţa Vânători - Albeşti Târnava.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, de la ora 16:00, traficul feroviar este temporar oprit între staţiile CF Vânători şi Albeşti Târnava, pentru remedierea unui deranjament la linia de contact (Firul II de circulaţie, Firul I fiind închis permanent pentru lucrări), avarie produsă de un utilaj al companiei ARCADA, care se deplasa în zona şantierului de lucrări. Precizăm faptul că, momentan, este afectată circulaţia trenurilor R 3536, R 3503, R 3547 şi IC 531 (operate de SNTFC CFR Călători SA), care staţionează în gările adiacente”, a transmis CFR SA.
 
Echipele de specialitate şi drezina pantograf ale SRCF Braşov sunt intervin pentru remedierea avariei.
 
Totodată, a fost solicitată CFR Călători locomotivă Diesel pentru dublarea trenurilor afectate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.