Un fost primar al oraşului Cugir, inginer de profesie, a terminat masteratul, săptămâna aceasta, cu câteva zile de a împlini vârsta de 89 de ani. De profesie inginer, meserie pe care practicat-o peste patru decenii, el s-a înscris din nou la studii pentru că a vrut să înfiinţeze un muzeu şi i s-a spus că nu poate fi curator fiindcă nu are o diplomă care să ateste că este specialist în domeniu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Aurel Voicu, născut la 17 iunie 1935, este cel mai vârstnic absolvent de studii superioare din România din acest an. El a lucrat la Uzina Mecanică din Cugir şi a fost şi primar al acestui oraş. Voicu a terminat, săptămâna aceasta, un masterat la Universitatea din Alba Iulia. Bărbatul a primit o diplomă specială din partea universităţii, reprezentanţii instituţiei de învăţământ transmiţându-i că este o onoare să-l fi avut student.
De altfel, bărbatul a fost ovaţionat la momentul absolvirii. 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
„Am făcut ingineria, am practicat-o 43 de ani şi pe urmă m-am înscris la masterat deoarece la Cugir am organizat un muzeu şi nu aveam dreptul să semnez documente cu caracter istoric şi au zis: ”Să faci studii şi pe urmă să finalizăm muzeul!”. Mă bucur că s-a întâmplat acest lucru”, a declarat Aurel Voicu pentru Ziarul Unirea. 
Aurel Voicu a fost primar al oraşului Cugir între 1996 şi 2004, ulterior fiind, timp de încă un mandat, viceprimar.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.