În weekendul 22-23 iunie, programul artistic al proiectului „Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană” cuprinde o nouă serie de concerte, spectacole de teatru pentru copii, instalaţii de artă interactivă, mini show-uri de acrobaţii, dar şi concursuri cu premii surpriză, pe Calea Victoriei, anunţă ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti. În plus, în premieră, strada Sibiu din sectorul 6 al Capitalei se transformă în zonă pietonală între Bulevardul Timişoarei şi strada Aleea Bujoreni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În weekendul 22-23 iunie, programul artistic al proiectului „Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană" cuprinde o nouă serie de concerte, spectacole de teatru pentru copii, instalaţii de artă interactivă, mini show-uri de acrobaţii, dar şi concursuri cu premii surpriză, pe Calea Victoriei.

”În premieră la această ediţie, strada Sibiu din sectorul 6 al Capitalei se transformă în zonă pietonală între Bulevardul Timişoarei şi strada Aleea Bujoreni şi devine scena unui program complex, destinat publicului de toate vârstele: de la activităţi sportive, concerte de muzică live, spectacole de animaţie, până la ateliere creative de construcţie păpuşi”, anunţă ARCUB.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

„Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană”, unul dintre cel mai de impact evenimente outdoor al Capitalei, este organizat de Primăria Capitalei, prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism, alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti şi PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive al Municipiului Bucureşti – în calitate de operatori zonali.

Evenimentul este susţinut de Raiffeisen Bank România în calitate de partener principal şi de PPC în calitate de partener.

Până la 13 octombrie, Calea Victoriei, dar şi anumite străzi din sectoarele Capitalei devin în fiecare weekend zone pietonale şi îi încurajează pe bucureşteni şi turişti să (re)descopere autenticitatea arhitecturii oraşului şi să participe la evenimente artistice şi interactive organizate pe traseele pietonale în colaborare cu teatrele, instituţiile culturale, operatorii independenţi şi artiştii Bucureştiului.

Restricţii rutiere

Primăria anunţă că în weekendul 22-23 iunie, pe durata restricţiilor instituite, se va permite traversarea pe Calea Victoriei, pe segmentul de drum Bulevardul Dacia, strada Ştirbei Vodă, strada Ion Câmpineanu, bulevardul Regina Elisabeta. Traficul Societăţii de Transport Bucureşti va fi deviat, fără afectarea călătorilor.

În weekendurile în care se desfăşoară evenimentul „Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană”, traficul rutier pe Calea Victoriei se reia pe timpul nopţii până dimineaţa (în ziua de sâmbătă spre duminică), începând de la ora 23:00 până la ora 09:00.

Pentru siguranţa participanţilor la eveniment, pe arterele pe care nu mai circulă maşini se închid şi pistele de biciclete.

În sectorul 6 al Capitalei, începând de sâmbătă, 22 iunie, ora 07:00, până luni, 24 iunie, ora 01:00, traficul este restricţionat pe Strada Sibiu, pe segmentul de drum cuprins între Bulevardul Timişoarei şi Strada Aleea Bujoreni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.