Un sistem de răcorire care pulverizează apă rece a fost pus în funcţiune în sectorul 6 al Capitalei, acesta fiind primul astfel de sistem montat în Bucureşti. Primăria sectorului 6 anunţă că nouă astfel de sisteme vor fi montate în perioada următoare pe principalele artere rutiere din sector.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Sistemul de răcorire a fost pus în funcţiune luni, pe trotuarul de la Piaţa Veteranilor din sectorul 6. 
Conform oficialilor primăriei de sector, „duşul stradal”, aşa cum îl denumesc reprezentanţii administraţiei locale, nu a fost cumpărat, ci a fost confecţionat de lucrătorii Serviciului Dotări din cadrul ADPDU Sector 6. Acesta este format dintr-un schelet de metal cu înălţime de 3 metri, lungime de 3 metri şi lăţime de 2,5 metri, „îmbrăcat” cu furtunuri prin care circulă apă. Cele şapte duze pulverizează apa sub formă de particule fine, formând o perdea răcoritoare. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
„Alte nouă astfel de sisteme vor fi montate în perioada următoare pe străzile intens circulate din sector. Vor funcţiona pe toată perioada verii, de la 8.00 la 20.00”; se arată într-un comunicat al Primăriei sectorului 6.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.