Pe DN 19 Satu Mare şi Sighetu Marmaţiei, între localităţile Botiz şi Ciuperceni, judeţul Satu Mare, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, soldat cu rănirea a opt persoane, transmite Centrul Infotrafic din IGPR.Primele verificări ale poliţiştilor arată ca accidentul s-a produs în condiţiile în care două autoturisme s-au ciocnit, unul dintre acestea fiind proiectat într-un al treilea autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit Poliţiei Satu Mare, opt persoane au fost rănite în total în urma evenimentului. Cinci dintre victime se aflau în unul dintre autoturisme, printre acestea numărându-se o minoră de 16 ani.

Celălalte trei victime sunt din Sighetu Marmaţiei şi se aflau în autoturismul care circula regulamentar şi în care a fost proiectată una dintre maşini. Printre răniţi se numără şi un băiat de 11 ani. Toate victimele au fost duse la spital.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri şi se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute, mai spune sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.