Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a vizitat doi dintre cei opt copii din Fâşia Gaza care au ajuns în România şi sunt îngrijiţi în spitale din ţara noastră. Ministerul Sănătăţii anunţă că, dintre cei 4 copii internaţi la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, doi au fost externaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În cursul zilei, ministrul Sănătăţii, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, a vizitat cei 2 copii internaţi la Spitalul Marie Curie şi s-a asigurat că sunt bine îngrijiţi de profesioniştii din această unitate medicală. Dintre cei 4 copii internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, 2 au fost externaţi în cursul zilei de azi”, a transmis, marţi, Ministerul Sănătăţii.

Sursa citată a precizat că la Institutul Fundeni au fost înregistraţi un copil şi sora lui majoră, pentru tratament de hematologie, lor urmând să li se alăture unul dintre copiii externaţi de la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În cursul serii de luni, au sosit în România mai mulţi copii palestinieni refugiaţi din Gaza, împreună cu familiile lor, care vor fi trataţi în spitalele româneşti.

 Potrivit unui anunţ al Guvernului, opt copii şi 24 de adulţi au fost aduşi în România cu o aeronavă militară.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.