Consiliul Judeţean Cluj va cumpăra zece echipamente medicale performante cu care va fi dotat Ambulatoriul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca. Valoarea estimată a contractului depăşeşte 1,5 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Consiliul Judeţean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) anunţul privind achiziţionarea a 10 echipamente medicale performante cu care va fi dotat Ambulatoriul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca”, anunţă, joi, Consiliul Judeţean Cluj, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că valoarea totală estimată este de 1.512.880 de lei. Dotările vor fi cumpărate în cadrul unui proiect cu finanţare europeană, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, câştigat şi implementat de forul administrativ judeţean.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Scopul nostru este acela de a îmbunătăţi calitatea actului medical şi a diversifica paleta de servicii oferite. Pacienţii trebuie să beneficieze de un sistem adecvat de investigare, diagnosticare şi tratare, iar pentru asta e nevoie de infrastructura potrivită. Investiţiile în sănătate continuă!", a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Unitatea sanitară aflată în subordinea forului administrativ judeţean va beneficia de un sistem de examinare ultrasonografică doppler cervico-cerebrală, un ecograf dedicat evaluării complexe a afecţiunilor sistemice reumatologice, două defibrilatoare, un analizor pentru măsurarea oxidului nitric fracţional expirat, un audiometru, două holtere TA şi două spirometre.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.