Femeia din localitatea Nepoş, judeţul Bistriţa-Năsăud, rănită după ce soţul ei a incendiat încăperea în care se afla împreună cu copiii a suferit arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, urmând a fi transferată la Bucureşti. De asemenea, va fi dusă în Capitală fetiţa de 9 ani, care are arsuri pe 20% din corp, iar bărbatul a rămas internat în Spitalul Judeţean Bistriţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În urma evenimentului produs luni, în jurul amiezii, în localitatea Nepos, trei persoane au suferit arsuri, mai multe echipaje UPU-SMURD intervenind pentru acordarea primelor îngrijiri medicale. Astfel, o femeie, în vârstă de 33 de ani, a fost intubată şi ventilată mecanic, având arsuri pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului. Aceasta a fost preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din Feldru, pentru a fi transportată, în primă fază, la UPU Târgu Mureş, de unde va ajunge, cu un avion SMURD, la o unitate medicală de specialitate din Bucureşti”, au transmis, luni, reprezentanţii Spitalului Judeţean Bistriţa.

Potrivit acestora, o a doua victimă, o fetiţă în vârstă de 9 ani, a fost dusă la UPU Bistriţa cu arsuri circulare la nivelul membrelor inferioare reprezentând 20% din suprafaţa corpului, fiind stabillizată şi pregătită pentru a fi, de asemenea, transportată la o unitate medicală de specialitate din Bucureşti.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa a mai ajuns un bărbat în vârstă de 42 de ani, care a suferit arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţă corporală  - faţă, membru superior stâng şi membru inferior stâng).

Acesta va rămâne internat pe Secţia Chirurgie Generală a SCJUB.

Bărbatul, din localitatea Nepos, judeţul Bistriţa-Năsăud, a aruncat, luni, cu benzină în încăperea în care erau soţia sa şi cei trei copii, după care a dat foc, în urma unui conflict spontan cu femeia.

Au intervenit mai mjulte echipaje, fiind chemate şi două elicoptere SMURD.

Procurorii au deschis un dosar pentru tentativă de omor calificat în forma violenţei în familie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.