Doi bebeluşi aflaţi în stare critică au fost transportaţi de urgenţă, joi, la Bucureşti cu avionul SMURD. Copiii au fost preluaţi de la unităţi medicale din Oradea şi Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 11 iulie a.c., avionul SMURD 1124 a executat 2 misiuni contra cronomentru, pentru a ajuta la salvarea vieţii a doi bebuluşi aflaţi în stare critică, prin transferarea acestora din Timişoara şi Oradea la Bucureşti. Prima misiune a constat în preluarea din Timişoara a unui bebeluş în vârstă de doar o zi, diagnosticat cu afecţiuni cardiace, şi transferarea acestuia la Bucureşti, unde a fost predat în grija medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Marie Skłodowska Curie”, a transmis, joi, Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I.

Potrivit sursei citate, imediat după încheierea misiunii, echipajul avionului a fost din nou alertat, acesta decolând pentru a prelua un bebeluş în vârstă de 6 zile, aflat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, pe care l-au transportat de urgenţă la acelaşi spital din capitală, în vederea administrării tratamentului necesar.

Evenimente

18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a

Pe tot parcursul zborurilor, bebeluşii au fost monitorizaţi şi asistaţi de o echipă medicală asigurată de UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.