Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) anunţă, joi, că a finalizat procedura privind preluarea personalului medical şi cabinetelor de medicină generală şi stomatologie care funcţionează în cadrul creşelor şi şcolilor speciale din învăţământul de stat din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Cele 44 de cabinete medicale au fost integrate în Reţeaua de medicină şcolară a ASSMB, care în prezent numără 667 de cabinete de medicină generală şi stomatologie. Prin includerea celor 111 medici şi asistente medicale de la cabinetele din creşele şi şcolile speciale din Bucureşti, numărul total al personalului medical din reţeaua ASSMB ajunge la 1.510”, a transmis, joi, ASSMB, într-un comunicat d epresă.

Sursa citată a precizat că această integrare reprezintă un pas semnificativ în direcţia îmbunătăţirii şi uniformizării accesului la servicii medicale pentru copiii din creşe şi şcoli speciale, consolidând în acelaşi timp infrastructura medicală gestionată de ASSMB la nivelul Capitalei.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”În cadrul cabinetelor medicale şcolare şi universitare, copiii şi tinerii din unităţile de învăţământ de stat beneficiază de servicii de medicină generală şi stomatologie gratuite pe tot parcursul anului. Personalul medical şcolar desfăşoară inclusiv activităţi de educaţie pentru sănătate şi promovarea sănătăţii, prin campanii periodice destinate prevenţiei şi promovării unui stil de viaţă sănătos”, a mai transmis isntituţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.