Spitalul Judeţean Buzău restricţionează accesul vizitatorilor din cauza creşterii alarmante a numărului cazurilor cazurilor de SARS-COV 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Printr-un comunicat de presă remis, marţi, conducerea SJU Buzău anunţă că a luat decizia de a nu mai permite accesul vizitatorilor în unitatea spitalicească decât două ore pe zi, în intervalul 10.00-12.00. Decizia vine ca urmare a creşterii alarmate a cazurilor de SARS-COV 2 înregistrate, iar vizitele aparţinătorilor vor fi limitate la cel mult 15 minute.
„Având în vedere creşterea exponenţială din ultimele zile a cazurilor confirmate cu infecţie SARS-COV 2  şi conf.orm Adresei DSP nr 3/4818 din 23.07.2024 , vă anunţam că accesul vizitatorilor în secţiile SJU BZ se va face controlat numai în intervalul orar 10-12, aceştia sunt obligaţi să poarte pe tot parcursul vizitei mască şi halat  iar vizita nu va dura mai mult de 15 minute per bolnav, maxim 2 aparţinători în salon. Pentru moment restricţia se va aplica pe o perioadă de 7 zile”, se arată în comunicatul semnat de managerul SJU Buzău, Claudiu Damian.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

INSP a anunţat marţi că, în săptămâna 15-21 iulie, s-au înregistrat 2.015 cazuri noi de COVID-19, ceea ce reprezintă o creştere cu 60 % faţă de săptămâna precedentă. .

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.