Purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Capitalei Crina Eşanu a afirmat că la alegerile pentru Primăria Sectorului 1, poliţiştii nu au înregistrat incidente asociate scrutinului. De asemenea, ea a precizat că nu există nicio plângere depusă la nivelul Sectorului 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Pe parcursul zilei de astăzi locaţiile au fost predate înapoi de către poliţişti preşedinţilor Birourilor Electorale, de asemenea, tot pe bază de proces-verbal, acestea fiind tot sigilate la momentul predării. Vreau să precizez faptul că poliţiştii împreună cu jandarmii au asigurat şi măsuri de transport al materialelor electorale de la secţiile de votare către Birourile Electorale de Sector, aici mă refer inclusiv la suplimentarea dispozitivelor, şi pentru o transparenţă a transportului”, a explicat Crina Eşanu, într-o declaraţie de presă susţinută marţi, la sediul Biroului Electoral al Sectorului 1.

Ea a mai spus că poliţiştii au asigurat măsuri de siguranţă şi în exteriorul locaţiilor, nu doar în interior.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

„Aşa cum a fost precizat şi în declaraţiile susţinute aseară aici, la Sectorul 1, toate structurile Ministerului Afacerilor Interne au primit dispoziţii clare ca aceste predări şi primiri a locaţiilor să fie filmate pentru o transparenţă în ceea ce priveşte această activitate. Precizez faptul că poliţiştii au asigurat măsuri de la exteriorul locaţiilor, şi nu de la interior”, a adăugat reprezentanta Poliţiei Capitalei.

Chestionată dacă au existat incidente, Crina Eşanu a răspuns: „Nu am avut incidente înregistrate la nivelul Capitalei”.

De asemenea, întrebată dacă în ziua votului au existat sesizări potrivit cărora în Sectorul 1 ar fi nereguli, ea a replicat: „În ziua votului au fost mai multe apeluri la 112, au fost verificate toate apelurile şi comunicate către presă în timp real”.

Totodată, întrebată dacă până în acest moment Clotilde Armand a depus vreo sesizare la Poliţie pe raza Sectorului 1, purtătoare de cuvânt a afirmat: „Până la acest moment, nu avem nicio plângere depusă la nivelul Sectorului 1. Nu am înregistrat niciun incident”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.