Mai multe puncte de trecere a frontierei vor fi deschise temporar la graniţa de vest, in judeţele Timiş, Arad, Bihor şi Satu Mare, duminică, 9 iunie, în contextul desfăşurării alegerilor din Ungaria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La solicitarea autorităţilor maghiare, în cursul zilei de duminică, 9 iunie 2024, în contextul desfăşurării alegerilor si de pe teritoriul statului vecin, în intervalul orar 07.00 - 20.00 (ora României), punctul temporar de trecere a frontierei Beba Veche (jud Timiş) şi cele 10 comuncaţii rutiere deschise ocazional de la frontiera comună cu Ungaria (Nădlac III, Grăniceri, Variaşu Mic şi Iermata - jud. Arad; Roşiori, Voievozi şi Cheresig - jud Bihor; Horea, Peleş şi Bercu - jud. Satu Mare) vor fi deschise traficului transfrontalier. Acestea sunt destinate tranzitării frontierei de către persoanele domiciliate în zona adiacentă”, a transmis sâmbătă, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.

La nivelul Inspectoratelor Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Timisoara, Oradea si Sighetu Marmaţiei au fost dispuse măsuri pentru desfăşurarea cu operativitate a activităţii de verificări la frontieră.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În Ungaria au loc alegeri europarlamentare şi locale, duminică, 9 iunie 2024.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.