Cuplurile care doresc să beneficieze de programul FIV 2 - "O şansă pentru cuplurile infertile", derulat de Primăria Capitalei, se vor putea înscrie începând de miercuri. În cadrul proiectului, încă 2.000 de familii vor primi un sprijin financiar de 13.800 de lei pentru fiecare cuplu, după ce, în cadrul FIV 1 s-au născut 23 de bebeluşi şi alte 244 de sarcini sunt în evoluţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Primăria Municipiului Bucureşti, începând de miercuri, 19 iunie, ora 8.00, cuplurile care doresc să se înscrie în proiectul FIV  2 - "O şansă pentru cuplurile infertile" pot aplica accesând link-ul https://fiv2.assmb.ro/.

"FIV 2", care se va desfăşura în perioada 2019-2020, reprezintă o suplimentare pentru încă 2.000 de cupluri a proiectului "O şansă pentru cuplurile infertile - FIV", care s-a desfăşurat în perioada iunie 2018-decembrie 2019.

Evenimente

5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

"Mă bucur foarte mult că putem anunţa astăzi, de Ziua Internaţională a Fertilităţii, continuarea unui proiect excepţional, care schimbă viaţa atât de multor familii din Bucureşti care au încercat, de ani de zile, să aibă copii. Prin acest proiect, FIV 2, propus de mine şi aprobat de Consiliul General, Primăria Capitalei, prin ASSMB, va acorda un sprijin financiar în valoare totală de 13.800 lei/cuplu infertil din Bucureşti, care are indicaţie medicală pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro. Statisticile realizate în urma realizării proiectului FIV 1 confirmă reuşita acestei initiaţive: până acum s-au născut 23 de bebeluşi şi, din cele 1.000 de cupluri care au aplicat anul trecut, 777 au finalizat procedurile, 361 au sarcina confirmată biochimic, iar 244 de sarcini sunt în evoluţie", afirmă primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Beneficiarii proiectului FIV 2 vor fi cuplurile cărora medicul specialist în obstetrică-ginecologie, cu competenţă în tratamentul infertilităţii cuplului şi reproducere umană asistată, le-a diagnosticat o afecţiune incompatibilă cu reproducerea pe cale naturală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.