Un urs a fost observat, luni dimineaţă, în pasul Bratocea, în zona de nord a judeţului Prahova, într-un loc intens frecventat de oameni, care reprezintă punctul de plecare spre Vârful Ciucaş pe unul dintre cele mai populare trasee din Munţii Ciucaş. Salvamontiştii îi îndeamnă pe turişti aflaţi în zonă să fie prudenţi şi să nu se apropie de animal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Atenţie! A fost semnalată prezenţa unui urs în pasul Bratocea, locul de plecare al unui traseu foarte frecventat, spre vârful Ciucaş. Ursul este atras de gunoaiele lăsate în pas şi nu are frică de om”; informează, luni, salvamontiştii din Cheia, judeţul Prahova. 
Aceştia au şi câteva recomandări pentru turiştii aflaţi în zonă: „Dacă îl întâlniţi, nu-l hrăniţi, nu încercaţi să va apropiaţi pentru fotografii şi nu aruncaţi cu obiecte pentru a-l alunga”. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Persoanele care observă prezenţa animalului sunt sfătuite să semnaleze acest lucru autorităţilor şi să ia în calcul faptul că este un animal sălbatic ce poate fi periculos.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.