Poliţiştii au intervenit, în ultimele 24 de ore, la aproape 2.800 de evenimente semnalate la nivel naţional, iar 2.300 dintre acestea au fost sesizate la 112 de către cetăţeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 18 mai, poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 471 de acţiuni şi au intervenit la 2.784 de evenimente, dintre care 2.341 au fost sesizate de către cetăţeni prin 112.
De asemenea, au fost depistate 23 de persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 19 măsuri preventive”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române. 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Ei au precizat că pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 10.222 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.951.328 de lei.
Totodată, poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 103 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
„Au fost scoşi din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, 652 de conducători auto. Acestora le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de timp, conform legii.
Faţă de 301 şoferi, a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere, pentru viteză, 62 pentru conducere sub influenţa alcoolului şi 11 pentru conducere sub influenţa drogurilor sau a substanţelor interzise”, a precizat sursa citată. 
De asemenea, au fost oprite din a circula 371 de autovehicule care nu prezentau siguranţă
pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate.
                                      
În ultimele 24 de ore, aproape 3.800 de poliţişti şi jandarmi au acţionat, în cadrul acţiunii Blocada, la nivel naţional. 
„Au fost organizate 456 de filtre, în cadrul activităţilor desfăşurate, fiind verificate 8.104  autovehicule şi legitimate 12.295 de persoane. Acţiunile pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea siguranţei în trafic au continuat, fiind efectuate 3.665 de testări cu dispozitive etilotest/alcooltest şi 180 cu aparatele din dotare, pentru depistarea conducătorilor aflaţi sub influenţa substanţelor psihoactive”, au mai anunţat poliţiştii. 
De asemenea, în cadrul acţiunii Blocada, poliţiştii au constatat 38 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 341 de permise de conducere, dintre care 29 pentru alcool şi 177 pentru viteză. Totodată, au fost retrase 229 de certificate de înmatriculare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.