PNL Sector 3 solicită joi Primăriei şi Primarului Sectorului 3 introducerea de urgenţă pe ordinea de zi a Consiliului Local a proiectului de hotărâre privind amenajarea şi punerea în siguranţă a parcării adiacente Parcului Pantelimon, liberalii afirmând că nu există scuze şi motive ca această problemă să nu fie rezolvată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Există unele subiecte în care ar trebui să uităm de politică! Parcul Pantelimon este un astfel de subiect. Solicităm imperativ pe această cale Primăriei Sector 3 şi tuturor celor responsabili să nu mai găsească tot felul de motive pentru a nu pune pe ordinea de zi proiectul iniţiat de PNL privind amenajarea şi punerea în siguranţă a parcării din Parcul Pantelimon”, se precizează în comunicatul PNL Sector 3.

Liberalii afirmă că, pentru că lucrurile nu au fost făcute cum trebuie la timpul lor, încerască prin această iniţiativă se rezolve o problemă care din păcate a avut şi urmări tragice.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Nu este loc de jocuri politicianiste, şi vă rugăm să nu trataţi acest proiect din perspectiva campaniei electorale sau a luptei politice. Nu un partid politic vă solicită acest lucru, ci asta fac locuitorii din zonă, cu care am discutat la faţa locului în mai multe rânduri. Iniţiativa vine în spate cu o mie de semnături de la oameni care ies în fiecare zi în acel parc şi care trăiesc cu frică traversând parcarea. Ce am propus? Nimic complicat, fără mari bugete, dar cu rezultate imediate şi extrem de importante. Soluţiile vin tot în urma consultării cu cetăţenii din zonă: s

egmentarea parcării, introducrea sensului unic, iluminat, limitatoarele de viteză şi nu în ultimul rând amenajarea unui trotuar”, precizeazp organizaţia. Potrivit PNL Sector 3, soluţiile sunt simple, bani sunt, iar implementarea ar dura o lună de zile.

”Nu ştim ce mai aşteaptă Primăria Sectorului 3. Sperăm să nu pună interesul politic în faţa unei probleme reale ce poate avea încă o dată consecinţe tragice. PNL Sector 3 solicită Primăriei şi Primarului Sectorului 3 introducerea de urgenţă pe ordinea de zi a Consiliului Local a proiectului de hotărâre privind amenajarea şi punerea în siguranţă a parcării adiacente Parcului Pantelimon. Nu există scuze şi motive ca această problemă să nu fie rezolvată” se mai arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.