Peste 1.200 de consumatori din patru localităţi ale judeţului Harghita au rămas fără energie electrică, sâmbătă, timp de aproximativ două ore, după ce furtuna a provocat avarii pe reţeaua de alimentare. La Miercurea Ciuc, pompierii au avut două intervenţii pentru evacuarea apei din subsoluri inundate. Meteorologii au emis mai multe avertizări de ploi torenţiale, vânt puternic şi grindină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Vântul puternic a provocat avarii pe reţeaua de alimentare cu energie electrică în judeţul Harghita. Sâmbătă, 1.251 de consumatori din localităţile Livezi, Mihăileşti, Nădejdea şi Văcăreşti au rămas fără energie electrică timp de aproximativ două ore.  Sâmbătă, în jurul orei 19.00, avariile au fost remediate.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
La Miercurea Ciuc, pompierii au avut două intervenţii pentru evacuarea apei din subsoluri inundate.
 
Pe parcursul zilei de sâmbătă, meteorologii au emis şapte avertizări şi atenţionări cod galben şi cod portocaliu pentru diverse zone din judeţul Harghita, anunţând fenomene precum descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină.
 
Sâmbătă seară, judeţul se află sub cod galben hidrologic, care anunţă scurgeri de pe versanţi, viituri, depăşirea cotelor de atenţie, pe râul Târnava Mare şi afluenţii acestuia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.