O navă s-a ciocnit cu două vapoare acostate în Portul Constanţa, în urma acestui accident nefiind persoane rănite. Totodată, nu s-au înregistrat urme de poluare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Reprezentanţii Autorităţii Navale Române au anunţat, vineri, că incidentul s-a petrecut în dana 52 a Portului Constanţa.
 
Nava Sky Light, sub pavilion Belize, a intrat în coliziune cu două nave deja acostate, în timp ce încerca, la rândul său, să acosteze în acea zonă. 
 
În urma impactului nu au fost persoane rănite şi nici nu s-au înregistrat urme de poluare.
 
Căpitănia Portului Constanţa a deschis un dosar de cercetare pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.