Primarul Capitalei Nicuşor Dan anunţă o primă decizie în favoarea recuperării de către municipalitate a unora clădirile adiacente Pasajului Macca-Vilacrosse din Calea Victoriei, retrocedate în anul 2005 printr-o dispoziţie de primar. ”Sper că va rămâne definitivă în urma eventualei exercitări a căilor de atac”, afirmă edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am recuperat în instanţă o parte dintre clădirile adiacente Pasajului Macca-Vilacrosse din Calea Victoriei, retrocedate în anul 2005 printr-o dispoziţie de primar, anulată ulterior definitiv de instanţele judecătoreşti”, anunţă sâmbătă primarul Capitalei.
El aminteşte că în mai 2023 a iniţiat, în calitate de Primar General, o acţiune judiciară prin care a solicitat anularea actelor subsecvente de înstrăinare, radierea din cartea funciară a dreptului de proprietate al dobânditorilor subsecvenţi şi înscrierea în cartea funciară a dreptului de proprietate al Municipiului Bucureşti.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Această acţiune judiciară a fost admisă în totalitate de Tribunalul Bucureşti în primă instanţă şi sper că va rămâne definitivă în urma eventualei exercitări a căilor de atac”, subliniază edilul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.