Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă miercuri că patru noi intersecţii din Capitală vor fi semaforizate, pentru a creşte siguranţa traficului rutier şi pietonal, intersecţii aglomerate, în care circulaţia se desfăşoară cu dificultate din cauza lipsei semaforizării, ceea ce a dus la numeroase accidente în zonele respective.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Patru noi intersecţii din Capitală vor fi semaforizate, pentru a creşte siguranţa traficului rutier şi pietonal. Este vorba despre trei intersecţii de pe Şoseaua Antiaeriană, cu str. Elena şi Vasile Cojocaru, str. Manea Şerban şi str. Triunghiului, precum şi intersecţia dintre Splaiul Unirii – Bd. Abatorului – Intrarea Scorţeni”, anunţă primarul Capitalei într-o postare pe Facebook.

Nicuşor Dan arată că acestea sunt intersecţii aglomerate, în care circulaţia se desfăşoară cu dificultate din cauza lipsei semaforizării, ceea ce a dus la numeroase accidente în zonele respective.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat în şedinţa de astăzi indicatorii tehnico-economici pentru amplasarea de semafoare în cele patru intersecţii, în care traficul este reglementat în prezent doar prin indicatoare rutiere. În perioada imediat următoare, Administraţia Străzilor Bucureşti va demara procedura de achiziţie pentru serviciile de proiectare şi execuţie a lucrărilor”, precizează primarul.

Nicuşor Dan mai afirmă că termenul estimat pentru semaforizarea intersecţiilor este de 3 luni, după finalizarea proiectului tehnic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.