Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că lucrările la Banca de ţesuturi a Spitalului Colentina avansează, şantierul fiind început pedata de 23 aprilie, iar acum deja este armată placa peste etajul al doilea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Lucrările la Banca de ţesuturi a Spitalului Colentina avansează. Şantierul a început în data de 23 aprilie, iar acum deja se armează placa peste etajul 2. Clădirea este proiectată şi construită cu respectarea tuturor normelor de mediu şi de eficienţă energetică”, a scris Nicuşor, Dan, duminică pe Facebook.

Edilul general a mai spus că „această bancă reprezintă un proiect medical deosebit de important pentru Bucureşti şi pentru România, pentru că aici se vor putea stoca ţesuturi care se prelevează pentru operaţii din întreaga ţară: tendoane, piele, oase, cornee, etc., ceea ce înseamnă mai multe intervenţii de transplant şi salvarea mai multor vieţi”.
 

 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.