Primarul Capitalei Nicuşor Dan anunţă că a fost lansată în SEAP procedura de licitaţie pentru achiziţionarea a aproximativ 8.000 de echipamente de iluminat public, precizând că 34 de artere importante din Bucureşti vor beneficia de iluminat public modern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Încă 34 de artere importante din Bucureşti vor beneficia de iluminat public modern. Am lansat în SEAP procedura de licitaţie pentru achiziţionarea a aproximativ 8.000 de echipamente de iluminat public. Este vorba despre cel de-al doilea proiect de modernizare a iluminatului public, pentru care am obţinut finanţare nerambursabilă, în valoare de 50 milioane lei, de la Administraţia Fondului pentru Mediu”, afirmă primarul general într-o postare pe Facebook.
El subliniază că astfel, artere precum: Şos. Nicolae Titulescu, Bd. Banu Manta, Sos. Pantelimon, Bd. Nicolae Grigorescu, Bd. Aviatorilor, Calea Giuleşti, Bd. Constructorilor, Calea Crângaşi, Calea Rahovei, Calea Floreasca, Şos. Pipera vor beneficia de iluminat public modern, prin implementarea sistemului de telegestiune şi utilizarea aparatelor cu tehnologie LED. Aici vor fi instalate 7.822 de echipamente de iluminat.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
 Până acum, în cadrul primului proiect cu finanţare nerambursabilă obţinută de la AFM, Compania Municipală Iluminat Public a montat 4.830 de aparate de iluminat cu LED, de ultimă generaţie, pe 15 artere intens circulate din Capitală.
”Sistemul de telegestiune are capacitatea să monitorizeze, să măsoare şi să gestioneze funcţionarea în parametri optimi a reţelei de iluminat public stradal şi pietonal. Prin astfel de investiţii, eficientizăm iluminatul public, printr-o reducere semnificativă a consumului de energie, cu aproximativ 60% si contribuim semnificativ la reducerea gazelor cu efect de seră”, explică edilul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.