Poliţiştii din judeţul Mureş au deschis un dosar care vizează fraude la vot, după ce o tânără care a mers să voteze într-o secţie din Sighişoara a reclamat că a primit buletinul cu candidaţii pentru Primărie deja ştampilat. Poliţiştii care au mers să facă verificări cu descoperit şi alte buletine deja ştampilate, care se aflau pe masa unuia dintre membrii secţiei de votare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Poliţiştii municipiului Sighişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un alegător care s-ar fi prezentat la o secţie de votare din municipiul Sighişoara pentru exercitarea dreptului electoral, ar fi primit un buletin de vot pentru alegerea primarului, pe care ar fi fost deja aplicată o ştampilă de vot. La faţa locului s-a deplasat patrula responsabilă în a interveni şi verifica incidentele electorale semnalate, stabilind faptul că pe masa unui membru din comisia secţiei de votare se aflau şase buletine de vot pentru funcţia de primar, pe care erau deja aplicate ştampile de vot, unul dintre acestea fiind înmânat alegătorului în cauză, respectiv o femeie de 25 de ani”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Mureş.
În urma constatărilor, poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fraudă la vot, cercetările fiind continuate sub supravegherea unităţii de parchet competente pentru verificarea tuturor împrejurărilor producerii incidentului.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.