Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat luni despre pepenii de la Dăbuleni, că nu are nicio emoţie să mănânce pepeni din piaţă şi este singurul loc de unde atât el cât şi familia cumpără. Ministrul a precizat despre posibile substanţe în pepeni că are foarte mare încredere în instituţii şi, până astăzi, ANSVSA nu a comunicat vreo problemă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Eu am foarte mare încredere în instituţiile statului român şi până astăzi, ANSVSA nu a comunicat în niciun fel o astfel de problemă. La mine la Bacău, de unde sunt eu, ajung mai uşor pepenii de la Matca şi de la Tecuci, dar cred că vin şi de la Dăbuleni”, a declarat ministrul Mediului, aflat la Craiova, întrebat despre prezenţa erbicidelor din pepeni. 

Despre posibile probleme cu pepenii din pieţe, ministrul a dat asigurări că el consumă pepenii româneşti.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Nu am nicio emoţie să mănânc pepeni din piaţă, de altfel e singurul loc de unde şi eu şi familia mea cumpărăm”, a precizat Fechet. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.