Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, prezintă stadiul lucrărilor pe Valea Oltului, el arătând că în prima zi au fost tăiaţi peste 800 din cei 20.000 de arbori aflaţi în zona critică a versantului şi au fost asigurate traseele pentru accesul la parcelele de pădure din zonele înalte. Potrivit lui Grindeanu, antreprenorul turc trebuie să defrişeze cele 10 ha de pădure din zona versantului din proximitatea DN7 (zona critică) în perioada 8 iulie- 9 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Defrişările din Valea Oltului: ziua a doua. Lucrările au reînceput în această dimineaţă, la ora 6.00, şi vor continua până la ora 20.00, când se va redeschide circulaţia pe DN 7 (între Boiţa şi Lazaret). Echipele sunt bine mobilizate şi intervin în 8 puncte de lucru pentru defrişarea arborilor şi îndepărtarea de pe versant a maselor de pământ şi de rocă instabile”, a scris ministrul Transporturilor pe Facebook.

Sorin Grindeanu afirmă că ”încă din prima zi s-a avansat foarte bine: au fost tăiaţi peste 800 din cei 20.000 de arbori aflaţi în zona critică a versantului”. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Tot ieri au fost asigurate traseele pentru accesul la parcelele de pădure de pe zonele montane înalte. În paralel, echipajele aflate pe zona drumului degajează copacii şi masele de rocă şi de pământ care cad pe carosabil, astfel încât circulaţia să poată fi deschisă rapid în intervalele 7.30- 8.00 şi 16.30- 17.00, dar şi la ora 20.00”, spune ministrul. 
 
Sorin Grindeanu precizează că ”antreprenorul turc trebuie să defrişeze cele 10 ha de pădure din zona versantului din proximitatea DN7 (zona critică) în perioada 8 iulie- 9 august”. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.