Ministerul Sănătăţii anunţă că au fost emise autorizaţiile necesare pentru primul pachet de lucrări privind realizarea Spitalului Regional de Urgenţă Craiova, acestea vizând, între altele, devierea reţelelor de utilităţi şi desfiinţarea unei clădiri existente. Lucrările pentru acest pachet ar urma să înceapă în primul trimestru al anului viitor.
Potrivit Ministerului Sănătăţii, Spitalul Regional de Urgenţă Craiova a intrat într-o nouă etapă, după ce au fost emise Autorizaţia de Construire şi Autorizaţia de Desfiinţare aferente Pachetului nr. 1 de lucrări. Pachetul 1 se referă la execuţia lucrărilor preliminare de construcţii pentru realizarea Spitalului Regional de Urgenţă Craiova, respectiv devierea reţelelor de utilităţi, împrejmuirea terenului, sistematizarea terenului, organizarea de şantier şi desfiinţarea unei clădiri existente.
Spitalul Regional de Urgenţă Craiova va avea 807 paturi, 6 centre medicale, ambulatoriu de specialitate, heliport şi spaţii dedicate pentru dezvoltarea profesională a medicilor şi a asistenţilor.
28 noiembrie - Profit Financial.Forum
Ministerul Sănătăţii adaugă că lucrările de construcţie pentru Pachetul 1 de lucrări ar urma să înceapă în trimestrul I al anului 2024.
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a semnat, în noiembrie anul trecut, contractul pentru proiectarea Spitalului Regional Craiova, valoarea acestuia fiind de peste 25 de milioane de lei. Rafila preciza atunci că proiectarea unităţii medicale este programată să dureze un an, iar apoi va fi lansată licitaţia pentru construcţia spitalului.
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.