Ministerul Educaţiei anunţă, marţi seară, că activitatea din cadrul a încă 17 unităţi de învăţământ din judeţul Galaţi va fi reluată miercuri, iar două unităţi de învăţământ îşi vor desfăşura cursurile în sistem online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Conform informaţiilor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi în cursul acestei după-amiezi, începând de mâine, în alte 17 unităţi de învăţământ din judeţ se va relua activitatea didactică cu prezenţă fizică. În două dintre acestea, activitatea se va desfăşura în format online”, a transmis Ministerul Educaţiei, marţi, într-uun comunicat de presă.

Lista unităţilor de învăţământ din judeţ, în care procesul educativ este afectat complet, se actualizează astfel:

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
  • Şcoala Gimnazială „Prof. Emil Panaitescu" Cudalbi

  • Grădiniţa cu Program Normal Nr. 1 Cudalbi

  • Liceul Tehnologic „Costache Conachi” Pechea

  • Şcoala Gimnazială Nr. 4 Pechea

  • Grădiniţa cu Program Normal „Violeta" Pechea

  • Grădiniţa cu Program Normal Nr. 4 Pechea

  • Şcoala Gimnazială „Elena Negri” Costache Negri

  • Grădiniţa cu Program Normal „Elena Negri” Costache Negri

  • Liceul Tehnologic „Paul Bujor” Bereşti

  • Grădiniţa cu Program Normal Nr. 1 Bereşti.

”Precizăm că în cazurile menţionate mai sus, situaţia actuală nu permite desfăşurarea cursurilor în format online. Consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ aflate în situaţia de a suspenda activitatea didactică vor stabili măsuri privind parcurgerea integrală a programei şcolare”, a mai transmis sursa citată.

Şcoala Gimnazială „Elena Doamna” Cuza Vodă şi structura Grădiniţa cu Program Normal „Prichindel” Cuza Vodă îşi vor desfăşura activitatea în sistem online.

Anterior, ministerul a anunţat că treisprezece unităţi de învăţământ, cu personalitate juridică şi structuri, din zonele afectate de inundaţii din judeţul Galaţi şi-au reluat marţi  activitatea. În alte 28 de şcoli, grădiniţe şi licee cursurile erau suspendate.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.