Metrorex informează vineri că, în perioada 15 – 26 iulie 2024, se vor efectua lucrări de refacere a pardoselii la calea de acces din staţia de metrou Pipera. Lucrările vor implica închiderea parţială, în două etape succesive, a celor şase uşi existente, trei uşi în prima etapă şi celelalte trei în a doua etapă, asigurând astfel accesul continuu al publicului pentru intrarea şi ieşirea din staţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Metrorex, aceste lucrări vor implica închiderea parţială, în două etape succesive, a celor şase uşi existente: trei uşi în prima etapă şi celelalte trei în a doua etapă, asigurând astfel accesul continuu al publicului pentru intrarea şi ieşirea din staţie.

”Lucrările constau în decopertarea pardoselii existente din gresie şi refacerea acesteia, prin placarea cu granit”, arată compania. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Pe toată durata lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzător, iar călătorii vor fi informaţi în mod clar cu privire la sensul de mers.

Metrorex mulţumeşte călătorilor pentru înţelegere şi cooperare şi prezintă scuze pentru disconfortul creat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.