Un incendiu puternic s-a produs, duminică seară, la un apartament dintr-un bloc din municipiul Botoşani şi au ars bunurile din balcon şi bucătărie. Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de maşinile parcate lângă bloc, în locuri neamenajate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani au anunţat că un incendiu a izbucnit, duminică seara, într-un bloc de pe strada Vârnav din municipiul Botoşani. 
„Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul, proprietarii nu erau acasă. Vecinii au simţit miros de fum şi au sunat după ajutor, la pompieri. La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. Când au ajuns echipajele de salvatori, ardeau bunurile din balcon şi bucătărie, cu degajări mari de fum”, au transmis reprezentanţii ISU Botoşani. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Pompierii au intervenit rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă. Ei au folosit şi un ventilator pentru evacuarea fumului din interiorul scării de bloc. 
Nu a fost nevoie de evacuarea locatarilor din bloc. 
În urma incendiului au ars aragaz, mobila de bucătărie şi trei geamuri  termopan. 
”Intervenţia a fost îngreunată din cauza maşinilor care erau parcate lângă bloc, în locuri neamenajate”, au precizat pompierii.
Ei au mai anunţat că cel mai probabil incendiul a fost produs de un scurtcircuit.
Foto: ISU Botoşani
Foto: ISU Botoşani
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.